Я - поет однiеj любовi...

Я – поет однієї любові...
Однієї. До Судного дня.
А любов – це моя група крові,
Що тече у віршах і піснях.

Я пишу про любов неосяжну.
Про кохання співаю пісні.
І не взнає ніхто, як це важко –
Крізь життя усміхатись мені.

Однієї любові поетом
Так і буду, не стишу вогню...
І нічним, і ранковим сонетом
Знову Вічній Любові вклонюсь...


Рецензии
Это редкая группа крови. Повезло тем, кто рядом)

Фили-Грань   13.04.2017 08:47     Заявить о нарушении
Иных уж нет...

Миклош Форма   13.04.2017 09:42   Заявить о нарушении