Сагърай Лезгияр
Лезги ч1алал рахадайбур, Сагърай Лезгияр.
Стхадин рик1 т1ар тийидай, Сагърай Лезгияр,
Гьамиша рик1 шад ийидай, Сагърай Лезгияр.
Гъиле т1арат1 гваз къекъведай, Сагърай Лезгияр.
Ч1ехидан хатур хан тийидай , Сагърай Лезгияр.
Хайи чиликай хазина авур, Сагърай Лезгияр,
Кьил хкажна экв гудайбур, Сагърай Лезгияр.
Свидетельство о публикации №117041311457