Светiку до дня народження
Ти сьогоднi дорослiша стала,
Ти промiнчик i ясне мiсечко,
30 рокiв весна нашептала.
Хай же доленька буде щедрою,
I розквiтне в життi садами,
Будь веселою i привiтною,
Насолоджуйся ти лiтами.
Все мiнливо, життя, як рiчечка,
Не повернешся в нього знову,
То встигай все зробити дiвчинко,
Вiдчувай головне - основу!
Свидетельство о публикации №117041310686