I dedicate my son
we'r practicing English now
Hello,
my miracle love, love
my sweet sweet heart
my biggest happiness of life
in our souls we'll never part
~~~*****~~~
Усложню для себя )))
Hello, hello.
My wonderful greatest love.
My sweet unforgettable heart.
My biggest happiness of life.
In our souls we'll never part.
*** фото - ностальгирую по моменту,
когда солнышко было маленьким )))
Свидетельство о публикации №117041310558