Опис л су

Заходжу в ліс дрімучий
І бачу білку і лисицю.
Проходжу глибше в ліс,
Там вовк, кабан і лис.

Дерева всі чудові
У лісі тім сосновім.
Береза поміж сосен
Деінде вигляда.

Чудовий ліс сосновий.
Люблю його я дуже.
Приходить буду кожну пору
І красуватись красотою.


Рецензии