народна п сня

Це неправда, брехня напевне,
що народної пісні немає.
Що кругом чути рок та техно,
що попсу лишень всі співають.

Наша пісня це вітер з поля,
на світанку іскриста роса,
наша воля і наша доля,
і співоча народна душа.

Колискова мамина ніжна,
щира батькова під сто грам.
Поцілунок перший несмілий,
і останнє гірке "прощай".

Крик дитини із болю прорвався,
торжествує життя і любов.
Заспіваємо ж сестри і браття,
нашу пісню і знову і знов.


Рецензии