Не дивись на мене так до свята

Не дивись на мене так до свята.
Не кажи мені такі слова.
Хай злетять спочатку янголята.
Хай здійсниться мудрість вікова.

Не хвилюй, не клич мене, мій милий.
Я сама з’явлюсь, як прийде час.
Хочу я, щоб дзвони задзвонили,
Перш ніж зустріч поєднає нас.

Не кажи... Спокуси я не хочу.
Ось – до церкви стежка, мов стріла...
Не дивись... Я люблю твої очі –
На край світу ради них пішла б...

Хай злетять спочатку янголята.
Хай здійсниться мудрість вікова...
Не дивись на мене так до свята!
Але не забудь палкі слова...


Рецензии