заст льна

Заспівайте мої подруженьки,
заплетіть слова у вінок.
Хай спочинуть натрудженні рученьки,
і на серці не буде тривог.

Заспівайте дівчата дзвінко,
хай летить ваша пісня в поля.
Аж до неба злітаючи стрімко,
звеселяє Джулинський край.

Зспівайте, як колись бувало.
Що змовкали в гаях соловьї.
Жайворонки в в полях затихали,
переймаючи ваші пісні.

Ви ж найкращі в селі трудівниці,
все по силі для ваших рук.
Посапати, спекти, зварити,
і спинити коня на льоту.

А вже пісня найкраща ваша.
То співає народна душа.
І живе Україна наша.
доки пісня між нами луна.


Рецензии