БЪРА АТА - БЪРА Аа ТА Аа!!!

                СТАРЕЦ  -  РУСЛАНУ...

Кол Дун!!!... - Си Лё ён!!!... -

   -  Аа - Си иИ Ла аА - ВЪ - Бо Ро Де еЕ!!!... -

   -  ОТ СЕ ЕЧЬ - ЕЁ Ёё!!!... - ЗА ДА Аа ЧА - НЕ Ее -  ПЪРО СЪТА АЯ!!!... -

МЕ ЕЧЬ -  КЪЛА ДЕ НЕ ЕЦ!!!... - НА АЙ ДЁ ЁШЬ - ПО ОД - ГО ЛО ВО ОЙ!!!...

   -  ПО ДЪ -  ГО ЛО ВО ОЮ Юю!!!... - СЪВО ГО ОО -  СЪТА АР ШО ОО ГО!!!... - БЪРА АТА -  БЪРА Аа ТА Аа!!!... -

      ТА


   


Рецензии