КО НЕ ЕЦ!!!

КО НЕ ЕЦ!!!...

   -  ДО ПО ОЛ НЕ НИ Ее - ЦЕ ЛИ!!!...                (ЕЦ)

   -  ЕСТЬ!!!(Е) - НА АШ!!!(Н)...                (НЕ)

   -  КО ОН - ЦЕНЪТЪРА АТ!!!... -               (КО)

КО ОН ЦА Аа - НЕ ЕТ!!!...            (НЕ Е Т Е ЕН)

   -  Аа - ЕС ТЬ!!!... - ПЪРО ДО ОЛ ЖЕ ЕНИ ИЕ!!!... -      (ТЕ ЕНИ)

   -  ПО ОО - ЗА  КО ОО НУ Уу - ЖИ ВИ Ии!!!... - Ии Ли иИ - АД!!!... - ДА - Аа аА ДЪ!!!... -       (ДА - АД)


      ДА


Рецензии