О доля милоi крайни

О доля милоi крайни - мiй поводир
Нас всих ведеш туди де ми помрем
Нам обицяють и пидхвалюэ весь мир
Даремнi сподiвання
туди рай не ми прийдем

Ми не прийдем
туди де радiсть на очах и смiх лунаэ
Де буде гарно так як десь
Де слово жити надихае
Де зможеш ти себе вiддать увесь

Не ми прийдем
Не тi хто рушить и вбиваэ
Не маэ совiсти и все в собi продав
Не тi хто гарним словом убиваэ
А ще останнэ и надiю вкрав

Мiй поводир коханоi краiни
Яку свободу хочеш ти нам дати
Чому не любиш ти свою краiну
Вона була до тебе наче мати
и вiддала усе як наче сину

Тодi питаю куди ведеш мене
Де будуть моi дiти
Де ангел мiй куди мене женеш
Чому не можна дома гарно жити
За що ти нас не навидеш
За що ти нас .............


Рецензии
Сподіваюсь, що Ви щиро бажаєте Україні щастя і кращої долі. Бажаю Вам подальших успіхів.

Борис Скрипник   14.12.2017 19:38     Заявить о нарушении
А я вот не усомнился в Вашей искренности http://www.stihi.ru/2017/11/30/9390
С уваж Владимир

Перун   15.12.2017 11:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.