Так-це я не допив цю малу фiлiжаноньку кави
Але хай-но у мене залишиться ще на столі.
Ворожити захочу. На гущі... А що? Для забави.
Таємниці про себе дізнаюсь – великі й малі...
Усміхаюсь – не знаю, чи кавовий вдасться перфоманс.
Ось доп’ю, і тоді якось чашечку переверну.
Треба фокусам цим для початку навчитися вдома,
Щоби тут не попасти, на гріх, в обстановку смішну...
Не умію… А може, когось, хто уміє, просити?
Ця брюнетка – за столиком поруч – скучає сама:
Може, саме із нею на гущі удвох ворожити?
Втаємничимось, навіть як досвіду в неї нема...
Свидетельство о публикации №117041009207
http://www.stihi.ru/2017/04/10/11074
(попыталась перевести))
я
Светлана Груздева 10.04.2017 22:19 Заявить о нарушении