Спадок
Може не мати ворогів.
В нім, як в медалі, боків два:
Перший - мир, другий - війна.
Отримавши права на спадок,
Обов’язки береш в додаток.
Яка б хороша не була сім’я –
Справедливість в кожного своя.
Про заздрість, жадність пам’ятай,
Скрізь по закону поступай.
На чужих помилках треба вчитись
Щоби своїх не допустити!
10.04. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117041008550