Я куплю тобi абетку, милий хлопчику маленький

Я куплю тобі абетку, милий хлопчику маленький.
Будем разом вчити букви: букви всі – від «А» до Я».
Я їх знаю, та з тобою вивчу знову потихеньку –
Бо з тобою всьому вчиться доля дідова моя.

Рідний мій, талановитий, – що не крок – нові таланти:
Слово «дідо» так на світі ще ніхто не промовляв.
Я кажу у свою чергу «так, рідненький» – наче мантри.
Я іще такого слова навіть присмаку не знав.

Перші букви вивчим разом: ти, абетка, я – із вами.
Це компанія хороша: будуть в друзях – всі книжки.
Головне, що попросили дозволу у тата й мами.
І сумлінно вчать абетку разом з нами всі ляльки...


Рецензии