Прогулянка Трускавцем у веселому станi
В Трускавці легко бути щасливим:
Щось міцного налити під зливу,
Стиснув келих – і суму кінець!
І купити нарешті оту –
Щонайбільшу, міцну – парасолю:
Хай вона захистить мою долю
І мою неземну красоту...
Вгору… Вниз… Всі стежки під дощем
Стануть морем, а я – Одіссеєм...
Можу навіть побути Персеєм –
Андромеду спасу... Лийте ще!..
Perseus_Metropolitan
Свидетельство о публикации №117040904090