Верба
Символ України,
Чар у неї в нас багато
Завжди на помині.
Стоїть верба кучерява,
Милих піджидає.
Верба коси розпускає,
У річці купає.
Верба щастя, верба горе,
Зустрічі й кохання,
Козак дівці тут говорить
Вперше і в останнє.
На городі верба рясна,
Струмок під вербою,
Під вербою народився,
Наклав головою.
Верба хворості лікує,
Сонце зустрічає,
Тут голубоньки воркують,
Круки налітають.
Не я б’ю а верба б’є!
І нема де дітись,
Так на свято, що в нас є
Веселяться діти.
Весну верба починає,
Котиками грає,
Зеленіє, пишається,
Радість посилає.
8.04. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117040806801