Жегьил шаирдиз

Я чан гада, ви рик1 шехьмир,
Аллагьди хуьй ви фикирар.
Ажуздаказ къалур мийир,
Кхьихь на жуван шиирар.

Масадбуруз на сир чирмир,
Пара я дуьньядин крар.
На дидедин, рик1ни т1армир,
Вун к1анида, кхьид чарар.

Дуьньядикай, душман мийир,
Кьилиз гъимир, фикир ч1урук1.
Яш жедалди сефил жемир, 
Ктур цуьуквер, жуван хурук.

Яр тахьайт1а, гуьгьуьл хамир,
Муьгьтеж жемир, масадбурухъ.
Вун язва чи, жегьил шаир.
Кутамир жун, къиргъишарук.
2015г.


Рецензии