А серце ще прагне тебе...

А серце ще прагне тебе...
Ще прагне тебе... Мимоволі.
Так прагнемо кращої долі.
Та не опануєм себе.

А серце ще все пам'ята.
Ще п'є із минулого келих.
Жде споминів гомін веселий.
І подумки в мрію зліта.

А серце... Воно не болить –
лиш згадує знов твої очі.
Тихесенько радості хоче.
І щастям наповнює мить...


Рецензии
Так, серце таке: прагне, болить й пам!ятає...

зворушливо й щиро.Дякую...

Валентина Козачук   09.04.2017 22:44     Заявить о нарушении