Песенка мышат укр

     Пісенька мишенят

Ми маленькі мишенята,
Є в нас лапи та хвости!
Ми маленькі мишенята,
Не лякають нас коти!

Котик каже: «Няу, няу!!» --
Хоче мишку потрясти.
Та ми – браві мишенята,
Не лякають нас коти!

Бався сестре! Бався брате!
Їж ковбаску і сальце!
А наш котик волохатий,
Сам, від нас, він утече!

Нумо братці до роботи! –
Не лінується ніхто!
Ми згриземо навіть ноти,
Будем бавитись в лото!

Котик, котик наш хирлявий,
Бо не зловить нас ніяк?!
Може навіть для забави,
Ми з»їмо його за так…

Мишенята – це найкращі
Є у світі із тварин!!,
А на всякого мурлику,
В нас знайдеться товстий дрин!

Ми маленькі мишенята!
Є в нас лапи та хвости.
Ми маленькі мишенята,
Не лякають нас коти!

Біла Троянда
20.02.2000.
ПЕСЕНКА!


Рецензии