Зранку хочеться в гори поiхати

                Т.Р.

Зранку хочеться в гори поїхати,
Та у мене ще сумніви є:
Чи покликати, чи не покликати
В ніжну подорож тіло твоє?..

Поміж травами, поміж смереками –
Поруч, поруч – долоні зіллєм.
Мрії крила розправлять лелеками –
Небо ближчим у горах стає.

Як злітаю – готовий курликати
Журавлину надію мою:
Чи покликати, чи не покликати
Понад горами душу твою?..


Рецензии