Господин Сало укр

              Пан Сало
                Присвячується…

Ходить Сало по квартирі
В розмальованій кофтині…
Без кофтини: зовсім страшно!, --
Сало бачити негласно…

Ач, на кухні присідає
Та й продукти розставляє…
Ні – не млосно, скорше страшно,
Сало бачити негласно.

«Пане Сало, що Ви їли?
Де гуляли, де ходили..?»
Сало «вхопить язика»,
Бо фантазія рідка…

А як зачне говорити,
Краще нам подалі жити.
Бо Пан Сало – таки САЛО
І не мало – так немало…!

Всі сюжети про дієти
І про ПІСТ і про Клозети…
Та таке тупе й недбале..?!!
Сала тут таки немало..!

А у транспорті ж не знають,
Місце йому поступають, --
Думають, -- либонь «вагітне»!?, 
Що паскудне та негідне, --

Того враз не помічають.
Салу сало вибачають..??!
І тому Пан Сало враз –
І Свиня, і Свинопас…

Біла Троянда
(22.00) 5.04.2017.


Рецензии