Як панi, пiсню хочеться любити

І вірші є, і віршів вже чимало,
та якось не співається моє.
А хочеться, щоб віршик заспівала
котрась, в кого душа і голос є.

Співає хай – не хочу гонорару.
Я хочу пісню – світлу і просту.
Занадто часто я в пісні-нездари
вслухаюся – і чую пустоту

і голоси, які не розрізнити.
Мелодії – із дратівливих нот...
Як пані, пісню хочеться любити –
у шанобливих пристрастях чеснот...


Рецензии
Майстерно і дужк цікаво написано. Успіхів!

Шон Маклех Патрик   08.04.2017 00:26     Заявить о нарушении
Після Ваших слів хочеться співати!

Миклош Форма   08.04.2017 06:58   Заявить о нарушении