Вибачай, що забрала час

Вибачай, що забрала час –
я дзвонила на мить, не більше,
щоб подякувати за вірша,
я так завжди дзвоню щораз.

Вибачай, подзвоню іще –
ти щоразу торкаєш душу.
Я і хочу дзвонити, й мушу:
вірш – долонею на плече...

Вибачай, я забрала мить,
ти простиш, я на це надіюсь.
Я писати віршів не вмію,
та твоє – як моє – болить...


Рецензии