Ти закохаешся у мене до нестями

Ти закохаєшся у мене до нестями.
Ти втратиш розум від моєї красоти.
Забудеш спокій із бессоннями-віршами.
І вже не зможеш навіть дня без мене ти.

А потім ти уже не зможеш ні години.
І все співатиме частіше телефон.
Так поступово ти не зможеш і хвилини.
А потім я прийду до тебе в кожний сон.

І усвідомиш ти – потрібно все змінити.
Одне без одного поодаль – не життя.
А що змінити? Просто треба разом жити,
Коли покликати не встиг, а я вже: "Я..."


Рецензии