Ось-ось...
наче хмари дощові,
і наводкою прямою
влучить грім по голові.
Розливається неспокій,
як ото бува, коли
у таємності глибокій
вже тебе перемогли.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Ще за звичкою тріпочеш,
мов куріпка над зерном,
та ось-ось посеред ночі
небо трісне за вікном.
Свидетельство о публикации №117040607466
Константин Виноградов 3 22.05.2017 23:47 Заявить о нарушении
Юрий Ош 25.05.2017 13:43 Заявить о нарушении