Уларин мяъли
УлчІвмари унтІаъ кьюкь йивну,
писписар зазарси улихьинди заргну,
ккуру цІаркьар уларигъ гъяъну
апІурайиб вуйиз мяъли му
аьсси улари,
увухъ хъайи "къаш-къамат":
папрусарин,
дутІнайи ниарин,
ичккийин,
кьяппавалин
ва
гьярамнан рябкъюри…
Дазаргнайи улчІвмари
унтІаъ кьюкьяр аъри,
писписар нинйириин алахьури,
улариан идибчурайи аквнахь,
уф илиту аржлариси цІийир крачІури
мяъли апІурайиз улари
уву рякъруган марцциди,
аьшукьлуди,
Аьршарин къанунариин аьшкьламишди,
ашукьвалин симари
писпсарикан крахури
ктахьу ц1юмгълар
хазна айи юк1вариъ ахьруси…
Свидетельство о публикации №117040601702