Хъугъувал, умуд, масанвал

ХЪУГЪУВАЛ, УМУД, МАСАНВАЛ

ЧІатлан гъафирин
амкІ рубзури
бизардади,
масун ичІи банк турбайиъ
кьял‘ин алди:
сив‘ан,
марччарихъан,
булагъдилан,
рякълан,
рягъниккан,
мил‘ан,
гъабгъу шид хъубзрайири
ругдин гажниан,
йиз улариан
адабгъура
инчІ кади
хъугъувал –
уьмур балгбахъ хъайи,
умуд –
бахт ухьухъ хъимбуб мич кайи,
масанвал –
явна йиз,
хъугъувалихъ
ва умуднахъ хъапІрайи...


Рецензии