ЗазСулейман вич акуна

Заз шегьердин куьчедани,
Куьре патан магьледани,
Каспи гьуьлуьн лепедани,
Сулейман, ви т1вар акуна.

Дагълар падна, хьайи рекьер,
Гуьне патаз гъайи эквер,
Чи дуствилин ц1ийи муькъвер,
Сулейман, ви кар акуна.

Стха халкьар кагъаздаваз,
Къе теснифай аваздаваз,
Чиг шаирдин ктабдаваз,
Сулейман, ви ц1ар акуна.

Куьре патан лезги кимел,
Театрдин сегьнед кьилел,
Меркездани гьуьлуьн кьерел,
Заз Сулейман вич акуна.


Рецензии