Яр рик1елай алуда

Кьакьан цавай марфад ст1ал,
Аватна ви кьурай чинал.
Гар галукьай лепедин хьиз,
Бириш гьатна чина михьиз.

Ваз гьикьван за лугьуда!?
Яр рик1елай алуда!

Цуьк кьуразвай чуьллерин т1ал,
- Аватнава ам гила вал.
Тик дагъдин рик1, ава михьиз,
Зайиф хьана, лап вахъ шехьиз.

Ваз гьикьван за лугьуда!?
Яр рик1елай алуда!

Вун накьвадин язвани цал?
Ранг аламач, гьич ви чинал.
Ухшар я вун чк1ай чилиз,
Килиг жезмач гила чиниз.

Ваз гьикьван за лугьуда!?
Яр рик1елай алуда!
12 февраля 2016г.


Рецензии