Узу ачухъ ап1ураза
Хабар дубхьнадариз уьмрикан,
Гъушнушра сумчІур саб аьсрикан.
Жини сирар узу ачухъ апІураза,
Хаирназ вуш-даш аьгъдарди имбубдикан.
Рякъюри гъахьнийиз аьтрафар –
Гъудургъунза сацІибкьан гьярфар.
Дурарин кьимат узуз ачухъ апІураза
СумчІурилан улдубчІвну, кІвак дисруган гафар.
Гъудубгну варитІан багъри пай –
Дада-адашдиз гъапІу гьарай.
Кьудратлу масанвал узу ачухъ апІураза,
Гьамус Дугъахъси багьа, жвуванурра хъиршган бай.
Гъи узу ачухъ апІураза
Йиз абйир-бабарин аваза.
Дярябкъри гъубшу вахтнан метлеб, улхурайир дарза,
Жара апІуз кІури йисар кьюб пайназ гьарза.
Свидетельство о публикации №117040509571