Даабхна дере
Даабхна дере, Аьзиз,
ах бицІир, ах бицІир!
Даахна беле аьзиз,
абх дере, абх дере!
Ваз гьудубчІвнадар гьеле,
ах бицІир, абх дере!
ГьудубчІвур кІурайчва
фила?
Учву гъаахубси,
вазлилан цІийир
бецер дарапІру,
гъизиларси,
аку дуркьибси
абхьдивуинна, дере,
цІийир хьуз беле,
ахьдивуинна, бицІир,
гирами хьуз бабаз аьзиз.
Даабхна дере,
ах Аьзиз.
Даахна аьзиз,
абх, дере.
Ичв тІулар беле,
вазлиз гьеле,
цІийир али,
накьтІан бегелмиш
духьнадайи.
Гьаддиз,
гъизиларси,
аку дуркьибси,
гъаахубси
шулчва.
Абх, дере, аьзизвал ади.
Ах, Аьзиз, дере хъади.
Баб шинт‘ин гъаахну.
Шинт дерейиъ гъаабхну.
Даахна аьзиз.
Даабхна дере
аьзизди!
Свидетельство о публикации №117040509337