Ахьра к1ажар

АХЬРА КІАЖАР

Ахьра кІажар
ккеркуз пажар
цІимццарин,
ппеппйирин,
цІурцІларин,
ппазипендйирин
мугъаятлуди,
гьавайиъ ккитІикІури
уччвустар рангнан машар
дахьруганси
пажариин
цІимццарин,
ппеппйирин,
цІурцІларин,
ппазипендйирин
балгуз шубарси
хабахъ чвул хъайи
машкврариз,
сумчрариз,
мяракйириъси.
Ахьра кІажар...
ккеркуз харжар...
...жар-жар.
Дурар буржлу хьидар
ктахьуз буржар
хьадукар гъипІдарин,
даруганси ашкар,
чвну ахьруб кІажар.
Ахьра кІажар...
ккеркуз тажар...
ккеркуз пажар...
Ахьра кІажар...
ФукІа дар –
гъидар кьюрдар...


Рецензии