Женщина и лето
Пасталела лета
Між бяроз адчай
У гадах кабета
З нову не пачаць
Памяняла фарбы
Шчырасцю узяло
А кабеце хоць бы
Пара добрых слоў
Дорыць садавіну
Церпкае віно
Журыцца жанчына
У галаве адно
Лета цераз зіму
Зноуку немауля
Сэрца яе шчыміць
Забярэ зямля
Свидетельство о публикации №117040507910
Владимир Гайдук 23.07.2017 10:02 Заявить о нарушении