Квiтка Цiсик
Життя як блискавка і неповторна мить,
Співець великої, єдиної родини
Зорею в Україні і над Світом височить.
«Сидить дівча над бистрою водою»…
«Два кольори» в вустах її струмить,
«Ніч така, Господи, місячна, зоряна»,
Духмяна «Черемшина» квітне і пестить.
Не вичерпне таланту джерело,
Легенда, ангел на небесних крилах,
Пісенне сонце над Вкраїною зійшло:
Чарівність, ніжність і магічна сила.
Народ співучий і душа пісенна,
Талантів море та такого не було:
Народжена в Америці і тілом іноземна,
А українство в ній вершини досягло.
Сльозами щастя і на вічну пам’ять,
Кровинка рідна, світлий соловей,
Україна слухає і зажди буде славить
Одну із кращих, нею удочЕрених дітей.
4.04. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117040507180