Нугъат хътру мяъли
Жвуван лепйир –
табасарандин гьарйир
гьам ражари ерхьурайи
ЦIудихъ, Ляхлаъ, хяраъ,
Иерушалаймдиъ
инанмишсузди,
бажаругълуди
магьа гъуллугънаъ ади
гьарйирин табасарандин –
лепйирин жвуван.
Жвуван лепйир
йиз ил али,
багъри тепйир:
Кьаркьул,
Жуфдагъ,
Кармил,
Копендагъ –
йифар,
хяхлар,
гъарзар
чрушан али,
хъаъраза
юкьуб тереф
уьмрариз
дарди гьяйиф
ифи,
лазим гъабшиш
табасарандин гьарйирихъ,
жвуван лепйирихъ,
элдин машар
шад
шлурихъ.
Свидетельство о публикации №117040501842