Гьарган фицир вуш
–Ккурттар макацІан,
гъюляригъ мягъян… –
ич баб гьарган фицир вуш.
–Дарсар урх,
...шурпа хъубх… –
гьарган фицир вуш.
–Мектеб ккудубкІурава...
дюрдюр духьнава...–
гьарган фицир вуш.
–...Уччву риш махан
духьну ккундуш хан…–
гьарган фицир вуш.
–Хпирикди меэлеган
папрусин кІуллан...–
гьарган фицир вуш.
–Яв жан мубкан
хпирин хъюл‘ан…–
гьарган фицир вуш.
–Пиян машан,
ккурттар макацІан,
гъюляригъ мягъян...–
гьарган фицир вуш.
Ич баб бабди ими,
хъа узу?..
–Хъа уву…
БацІи байди!
Бабахъ хъпебехъру.
Саб гваран
кIамусан ккимбу!
Свидетельство о публикации №117040501743