ТА знОву ВЫ щойсь каКАжэтэ...
##^^> Та нэмАе в ХунтаИне фаш-БандЭры..?;
ни КлячкотУпія, ни іУдо-Иродо-хапУго-ВАльцманов..?,
ні ГО$$манов, ни ГОЛьцєров, ні ГандОнов, ни АквАквАкщины… ?;
ни ТРУПчиніZьмы, ні ЛяшкоИзьмы, ни ЯйценЮхкства..?;
ни ТелегЄй$$тва, ни ФашріОнства, ни фаш-сЕкторо-ублЮдства..?;
та ні якОйсъ там націZZьмы и потроШіZZЫ..?;
ни МустафАшья, ні ТявГНіДобОкщины-дуріZZьмы..?;
ні Пародіе-Парубія шут-горОхового..?;
ни СКунс-КУкуЧМО хітро- лаКАКАво-жОпого..?;
а ні СааКАКА-швАли, ни колоПОМОЙщины..?;
а ни Ярош-гАшіш-гАдіш-смрАДо - ідіОтщины...??!!
. . .
Та ну шО вы наговАріваетє на Хунтаїну зря..!!??!!..
А то в дурь "АТО" ху*нто-конь в маzzЄпо-пальтО
по КрещАтікуКУ хОдять тудЫ-сюдА
с портрЄтамі фаш-БандЭры та іУдо-МаzzЄпкі
пэрэодЯгнэны комсючкЫ !!
И коммуНЕністы дОвбани растудЫ йых тудЫ...
####^^> ыгЫ – ігі – ыгЫ – ыгЫ… <^^####
Ну и шО,
шо в ХунтаИне колЄса сАлом напомАжени....
ЗатО ниякОї фаш-бандэріZZьмы р'яжєной..
## Ну всє по-іУдо-фаш-маzzЄпо-бандЄро-на$$то'ящіму !! ##
Та ни якОйї клячкотУпно-ляшковідной
блудоНЄумствэнной кліZZьмы..
Ну и шо, що укро-брех-скунц-тіві хУнто-вмАзані..
..??!!??... Та ну шО вы кАжэтэ..??!!??...
## Ну всє по-іУдо-фаш-маzzЄпо-бандЄро-на$$то'ящіму !! ##
\\==========*=========//
ДонбАсс – ГОРловка – НовоРУСЪ*
Не просто ГОРловка,
А боевАя ГОРловка Анти-фаш !!!!!
Свидетельство о публикации №117040501704