А я не вмiю так, як ти
То – бути разом, то – не бути...
То – мріяти червону руту,
То – погляд тихо відвести.
А я і не захочу так:
То – пригорнути, то – забути.
То – дослухатись, то – не чути.
Я – на долоні, я – проста...
Не вмію, не навчуся я –
Інакшою уже не стану.
То – раниш, то – загоїш рану.
А я й поранена – твоя...
Свидетельство о публикации №117040501383
Психология, однако...
http://www.stihi.ru/2017/04/05/8966
(перевела...)
Уважительно,
я
Светлана Груздева 05.04.2017 19:00 Заявить о нарушении