Уву йиз дибик надру шиир вува

УВУ ЙИЗ ДИБИКІНАДРУ ШИИР ВУВА

ЮкІв хъархради тІагъру гъабшиш,
Китаб гъадабгъну бис хилиз.
Дидкан увуз кюмек даршиш,
МичІли кьял йивну дахъ жилиз.

Уву йиз дибикІнадру шиир вува
Гьамусдизкьан гъидикІдар кьабул дару.
Уву йиз юкІв чІюбхюри гъабхурава
Яв цІарарихьна, узуз хатIа адру...


Рецензии