К вак йивурайиз яв аьрз

КІВАК ЙИВУРАЙИЗ ЯВ АЬРЗ

Вузуз дугъри,
узуз багъри кас,
яв аргъри,
вушра кІваз гъагъи
тягьнийир
сикинсузвалин,
ккидикьури гьендемар,
кІурайи.
Даршра узу инкар,
тахсиркар,
узу нягьякь апІурава
вуйибси дидин зиянкар.
Вушул белки?
Белки даршул?
Тахсиркриз гъапиш,
хъана
шул гъизмиш,
гьаддиз,
хълигури,
гучІури дугъхьан
узуз кІура
дидисну тахсиркрин ерина,
чан юкІв аьлдябхърубси,
уьбкъюз даршулайири,
тягьнийириинди,
аьгъяди,
чан тягьнийир
аьрз вуди
йиз кІвак йивруб.
Вузуз дугъри,
узуз багъри кас,
яв аргъри
тягьнийир.
...тахсирвалилан гъайри
кІвак йивурайиз
яв
аьрз,
аьрз
кІваъ айирин,
гъябгъяйиз рягьматназ
гъюрайи
аьср.


Рецензии