Сюгьрин дих
НивкІуъ айири
Адашдин дих
сюгьрин, ухди
бисураза:
– Я Рашид,
гьариз гъарах...
сивиз гъарах...
Хючназ гъарах базариз
дагьур гъадабгъуз дадайиз,
тевертиш - гъванар урчІвуз,
табушв хуз яв гагайиз
ва
Устайиз.
Сюгьрин дих
нивкІукди
гъюри шулиз
уягъ шуз
лукІвалиан,
лалакІвалиан,
тевертиш бисуз
уьмур убчІвуз
савадсузвалихьан.
Сюгьрин дих
гъюрайи Агъайихьан
уста ву йиз,
хьуз гъаних
нивкІариз
синих.
Свидетельство о публикации №117040411367