ШАРШ

ШАРШ

Гъубзунза дяхин,
ХътипІназ жакьвари…
ГъапІу йиз ляхин
ГъюдубчІвну вари…

Кивубси картуш,
Ктабгъуйиз слари...
Аьгъдарзуз гьапІруш,
ИлчІигнайи сппари...

Гъубзунза сач мух,
ГъипІниз гьяйвнари…
Кивунза гинабах
Гъип1низ вашйири...

ФукІа гъубзундарза,
Зазар ктучІвнийи...
Мюгьтал гъахьунза:
Дажди гъитІнийи…

ГьапІза, я эллер!
ГъубхнийкІан йиз шарш кьюлари…
Хандин танхар
гьаз дурариз ккадар гьясби?


Рецензии