НА Аа - СЪ ЛЕ ЕД - СЪ - ТЪВО ОО!!!

ГЪ РА АНЬ!!!... -  ДА АР - СЪВЕТЪЛЫХЪ  - ДУ УШЬ!!!...     (АНЬ)

   -  СЪВЕ ЕТ Аа!!!...       (РА)

   -  ДЕ ЕЙ - СЪ - ТЪВО!!!...   (ГЪ)

ПЕРЕ  ША АГ НУ УЛ - ПЪРЕ ДЕ ЕЛ!!!... -

   -  ВО ОТ -  СИЛА!!!(ША)... - КЪРА Аа СО ОО ТЫ Ыы!!!(ЧА Аа)...      (ЧА Аа ША)

   -  ВО ОТ - ЧА Аа ША Аа!!!... - ПЕ ЕЙ - ПЕ Ее Йй!!... - НА Аа - СЪЛЕ ЕД - СЪ -  ТЪВО ОО!!!... -


      ВО


Рецензии