Годi, годi чужих цитат!..

Годі, годі чужих цитат!..
Вже наслухались. Начитались.
Ми надмірно їм довірялись –
помилковий цитат диктат.

Як це легко – думки чужі
мавпувати, свої неначе.
Глузд здоровий від горя плаче,
як відчує чуже в душі.

За чужої цитати сном
побиваємося незграбно.
А цитати чужі нахабно
сушать мізки злим чаклуном...


Рецензии
Вірно підмічено

Светлана Высочанская   06.04.2017 20:27     Заявить о нарушении