БЯХЪ
Хьадан хябяхъ
хутІлин хярахъ
апІруб ву бяхъ
т1агърушнан кьяляхъ.
Варжйир цІиб адар,
хъа дурарин
тахсира дар –
хъа увуз гъап1у бяхъярин?
Мани ригъди
гьава гъапІну
ярхи йигъди
бегьем убцру.
Дидихьнасан
кагьал беден
к;ваъ ахьнайи
хинкІари
лал ап1урайи.
Лисхъан сану
тІагъру шулу…
Сирникк дахъну
сарин
хябяхъ хъубкьру...
Ригъ алабхъхъан
ляхниз – наънан!
ГьапІру гашкан –
фикриъ айи
хинкІарикан!
Гьаци вуйиган,
фикир жвувкан
ухди гъапІиш,
шлурдарва
хинк1арихьан.
АпІру ляхникк
хяв ккадруган
шулву ц1икк.
Ва гьадмуган
хьадан хябяхъ
хутІлин хярахъ
апІруб ву бяхъ
т1агърушнан кьяляхъ.
Свидетельство о публикации №117040312043