Люблю...

Люблю вечір і затишок в хаті,
Люблю м*ятний чай у халаті,
Коли серце зігріте коханням,
й розуміть,що ти перша й остання.
Хай там дощ чи мете завірюха,
За стіною рідної хати,
Маю щастя,коли чують вуха,
Що ти любиш і будеш кохати...
В мене щастя велике й єдине -
моя доня й моя половина.
Люблю ,вірю,і маю надію,
Коли добре все - щиро радію!


Рецензии