Дуст туширди гьинай чидай

Гьикьван т1арам кьурт1ан гъиле,
Дуст, дуст яз гьич амукьдач ам.
Рик1 пад хьайт1ан , накъвар виле,
Адаз пара къайгъу хьуй гьам.

Вуч паталди, вун дуст тир заз?
Рик1 тариз лап, на атайла.
Гьакьван ваз зун, рик1из дак1анз,
Вуч рик1евай, дуст жедайла?

Жуван рик1е авай кьван сир,
Вири лугьуз гьазур тир ваз.
Гьикьван фаддиз, хьана заз чир,
Ваз пис тирди, зун -дуст аваз.

Заз чидачир, дустар лугьуз,
Рик1е агъу аваз къведай.
Вилер хъуьрез, т1ар гуз хуруз,
Дуст туширди, гьинай читай..


Рецензии