Каноль

Серый месяц и комета
Хвост отрину в Орион
Бледно-белые б-ля Media :
    Moscow TERRICON

 - спать младенцам
spat - to narrows
Son without   -  -   cauff
Caught  i all to fuck you - all on my own  !

Die y everyone with any 0 - money
Not lookin' at both circumstances

 Because You now - bein' like 'em
0ther-side  a_
                bastard


Рецензии