Нач шлу ляхин
Ц1аблин ц1ар,
игнин вахтна,
шаларигъ,
гъизилси гья…
Чар вуйи думу,
чрушнан вахтна,
чигран ц1адлар алди,
ч1аларигъ...
Тум вуйи думу
убзру вахтнан,
гагьлан алдабхъуб абайин,
турбайиан…
Ц1аблин ц1ар,
гадрар алдатган,
цаларигъ,
нахъв дубхьну гъя…
Ц1абли гъюбхю удар,
убцури, к1урц1из,
ц1аргъариъ а,
дернин ялавнягъ…
Ц1абли гъюбхю удар,
ахлари гъярябгъюб,
хямирди,
бабан т1убаригъ гъя…
Ц1абли гъюбхю удар,
адап1урава фун’ан…
Дидин ранг адар
гьаз-вуш, яв машнаъ…
жигьилвалин ц1аркьариан…
Свидетельство о публикации №117033100005