Маленькая ода маленьким женщинам. укр. язык

Маленька ода маленьким жінкам

О, маленькі жінки!
Моє серце стрілою пробите!
Ці принади крихкі
Ваших тіл- як же вас не любити?

Ах, тендітність свята
В ореолі розкаяних грішниць...
І приречений стан
На хресті розіп"ятої... Вічність

Вам дарує небес
Всю прихильність... І я подарую
Вам навічно себе...
-Підійди, я тебе розцілую

У вологі вуста,
Диво дивне, величне в малому...
...Подих- ТАК! ...Шепіт- ТАК!
...Я в тобі, мов у всесвіті всьому...


Рецензии